Laatste nieuws

Marketingtip

Marketingtip
Auteur: Veerle Schabregs | Gepubliceerd op 24 September 2014

Zorg voor een professioneel logo

Uw logo (bedrijfsnaam en symbool) is de basis van uw communicatie met (potentiële) klanten. Voldoet uw logo aan volgende criteria?

Lees meer

Diensten

Marketing

Een marketingplan is een draaiboek voor het succes van uw onderneming. Naast een duidelijke visie en missie, bepalen we samen objectieven, strategieën en concrete marketingacties die nodig zijn om dit succes te bereiken. Wij werken de marketingacties vlekkeloos voor u uit, volgen ze op en sturen ze bij, waar nodig.  

Niet alleen als startend bedrijf maar ook als ervaren kmo is het essentieel om meer inzicht te krijgen in uw marktpositionering, concurrentiepositie, behoeften van uw doelgroep(en), uw sterkte en zwakke punten, de opportuniteiten en bedreigingen. 

Met een marketingplan, geen theoretisch rapport maar een echt actieplan, gaan er ongetwijfeld nieuwe deuren voor uw onderneming open!  

Marketing consultancy * interim marketing * mystery shopping * concurrentie-analyse * marktonderzoek * gestructureerd marketing- en actieplan * sales consultancy * verkoopopleidingen * sales management


Design

Een opvallend en herkenbare vormgeving is de basis van doelgerichte communicatie. Een creatief ontwerp voor uw logo, huisstijl, brochure, advertenties, website, reclamezuil, spandoek: wij laten er onze ervaring en ons talent op los! 

Creatieve ontwerpen voor print en signing * oog voor detail * professionele uitstraling * sprekende beelden * opvallende designs


Web

Uw website is niet alleen het uithangbord van uw zaak in de virtuele wereld, het is ook de plaats waar u uw klanten dag en nacht, 24u op 24u, kan informeren en overtuigen. Een website waar u zelf eenvoudig teksten en foto’s kan aanpassen en die snel gevonden wordt door diverse zoekmachines, is het meest krachtige communicatiemiddel van deze tijd!

Objectief zorgt voor een creatief en verfrissend design, een pakkende inhoud, een gebruiksvriendelijke navigatie en een solide en duurzame technische ontwikkeling.

Gebruiksvriendelijk * gemakkelijk zelf aan te passen * webshops
Strategische internetoplossingen * social media * digitale nieuwsbrieven

© 2014 - 2020 Objectief een merknaam van Good Advibes bvba

  • Facebook
  • LinkedIn